Svettbehandling Stockholm

Svettbehandling Stockholm

Svettbehandling Stockholm

Svettbehandling Stockholm är lösningen för dig. Letar du efter en bra svettbehandling i Stockholm? Då är du varmt välkommen till Naturalbeauty Söderkliniken. I vår moderna salong med revolutionerande teknik erbjuder vi dig skönhetsvård som gör skillnad med fokus på resultat och trygghet. Vi utför svettbehandling i Stockholm som ger ett fint och skonsamt resultat.

Ring oss om du vill boka in en kostnadsfri konsultation på vår populära behandling, svettbehandling i Stockholm!

Så här går det till- Svettbehandling Stockholm

Att svettas är ett naturligt sätt för kroppen att reglera kroppstemperaturen. Däremot kan den för vissa personer innebära en försämrad livskvalitet då överdriven svettning kan upplevas besvärligt i vardagen och sociala kontakter. De vanligaste delarna på kroppen som berörs är armhålor och handflator.

Med Botulin- produkter såsom Botox och Azzalure, som är ett välbeprövat och godkänd läkemedel, kan du effektivt bli av med din svettning. Medlet injekteras på det berörda området som i sin tur blockerar svettkörtlarna under ca 6-7 månader och därefter måste behandlingen upprepas.

Behandling som gör skillnad- Hos oss kan du känna dig trygg!
Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande av erfarna och kvalificerade personal som fokuserar sig på dina behov och förutsättningar.  Vi lägger stor vikt vid din säkerhet och trygghet samt att du ska känna dig nöjd och tillfredsställd med den service och resultat du får. 

OBS! Samtliga injektionsbehandlingar utförs av en legitimerad tandläkare med inriktning inom estetik.

Skönhetsbehandlingar som gör skillnad, Välkommen!