IPL hårborttagning Södermalm

IPL hårborttagning Södermalm

IPL hårborttagning Södermalm

Vi utför IPL hårborttagning på Södermalm som är en effektiv behandling som ger ett fantastiskt resultat!  IPL hårborttagning på Södermalm är ett intensivt pulserat ljus som är den snabbaste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning. Man lägger på en kall gel på ett önskat område på huden och belyser med infrarött intensivt pulserat ljus. Behandlingen upplevs nästintill smärtfri av de flesta och du kan återgå till arbetet med detsamma. Boka din gratis konsultation idag så får du veta mer om våra IPL- behandlingar och få svar på dina eventuella frågor. Vi kommer att skräddarsy en behandling just för dig och dina behov.

IPL hårborttagning på Södermalm- Naturalbeauty Söderkliniken!

Varmt välkomna till Naturalbeauty Söderkliniken. I vår moderna klinik med revolutionerande teknik erbjuder vi dig skönhetsbehandlingar som gör skillnad med fokus på resultat och trygghet.

Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande av erfarna och kvalificerade personal som fokuserar sig på dina behov och förutsättningar.  Vi lägger stor vikt vid din säkerhet och trygghet samt att du ska känna dig nöjd och tillfredsställd med den service och resultat du får.

IPL hårborttagning på Södermalm, Välkommen till Naturalbeauty!