Hudföryngring behandling Stockholm

Hudföryngring behandling Stockholm

Hudföryngring behandling Stockholm

Letar du efter en bra hudföryngring behandling i Stockholm? Då är du varmt välkommen till Naturalbeauty Söderkliniken som utför hudföryngring behandling i Stockholm. I vår moderna salong med revolutionerande teknik erbjuder vi dig skönhetsvård som gör skillnad med fokus på resultat och trygghet. Vi utför hudföryngring behandling i Stockholm som ger ett fint och skonsamt resultat.

Så här går det till- Hudföryngring behandling Stockholm

Med en beprövad IPL-teknik belyser man det önskade området med en serie av intensiva ljuspulser som passerar det yttersta hudlagret, utan att skada detta, för att sedan absorberas av kärl och pigment som i sin tur utvecklar en lokal värme. Kärlen drar då ihop sig och pigmentet från pigmentfläckarna och blodkärlen bleknar efter fullföljd behandling. IPL behandlar effektivt och reducerar små fina kärl i ansiktet, rodnader, rosacea, sol skadad hy, ålderspigmenteringar och pigmentfläckar

De intensiva ljuspulserna förbättrar acne ärr, reducerar grova porer, mörka ringar under ögonen och reducerar fina linjer. Hudens nybildning till kollagen stimuleras och hudens åldrande motverkas. Huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.

Behandling som gör skillnad- Hos oss kan du känna dig trygg!
Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande av erfarna och kvalificerade personal som fokuserar sig på dina behov och förutsättningar.  Vi lägger stor vikt vid din säkerhet och trygghet samt att du ska känna dig nöjd och tillfredsställd med den service och resultat du får. 

Hudföryngring behandlingar i Stockholm som gör skillnad, Välkommen!