Fillers Södermalm

Fillers Södermalm

Fillers Södermalm

Fillers Södermalm? Tandläkarmottagning Söderkliniken välkomnar dig som vill boka en behandling med Fillers på Södermalm. Juvederm filler som innehåller bedövningsmedlet lidokain är en gel som snabbt och enkelt injiceras med en tunn nål i huden för att släta ut måttliga till djupa rynkor och ansiktsveck samt för att förbättrar ansiktets konturer.
Filler används effektivt till att återställa ansiktsvolymen samt för ansiktsskulptering såsom ökning av läppvolym, näskorrigering, markerad kindben osv. behandlingen är snabb och effektiv och resultatet syns på en gång. Juvederm kan även användas i kombination med Botox.

OBS! Samtliga injektionsbehandlingar utförs av en legitimerad tandläkare med inriktning inom estetik Fillers Södermalm.

Fillers Södermalm – Hos oss kan du känna dig trygg!
Varmt välkomna till Naturalbeauty Söderkliniken. I vår moderna klinik med revolutionerande teknik erbjuder vi dig skönhetsbehandlingar som gör skillnad med fokus på resultat och trygghet.

Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande av erfarna och kvalificerade personal som fokuserar sig på dina behov och förutsättningar.  Vi lägger stor vikt vid din säkerhet och trygghet samt att du ska känna dig nöjd och tillfredsställd med den service och resultat du får.

Skönhetsbehandlingar som gör skillnad,