Botox Södermalm

Botox Södermalm

Botox Södermalm

Botox Södermalm? Tandläkarmottagning Söderkliniken välkomnar dig som vill boka en behandling med Botox på Södermalm. Botox på Södermalm är ett välbeprövat och godkänd läkemedel som har länge används inom sjukvården. Idag används Botox på Södermalm även för estetiska behandlingar då läkemedlet blockerar nervimpulserna till ansiktsmuskler och utjämnar därigenom linjer och rynkor. Man ser effekt inom några dagar och den håller i sig upp till 6 månader. För att bibehålla bästa resultat bör behandlingen upprepas var fjärde till sjätte månad.

OBS! Samtliga injektionsbehandlingar utförs av en legitimerad tandläkare med inriktning inom estetik- Botox Södermalm.

Botox Södermalm – Hos oss kan du känna dig trygg!
Varmt välkomna till Naturalbeauty Söderkliniken. I vår moderna klinik med revolutionerande teknik erbjuder vi dig skönhetsbehandlingar som gör skillnad med fokus på resultat och trygghet.

Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande av erfarna och kvalificerade personal som fokuserar sig på dina behov och förutsättningar.  Vi lägger stor vikt vid din säkerhet och trygghet samt att du ska känna dig nöjd och tillfredsställd med den service och resultat du får. Skönhetsbehandlingar som gör skillnad.

Boka din gratis konsultation idag så berättar vi mer om våra injektionsbehandlingar- Botox Södermalm. Välkommen!