skip to Main Content
Hudföryngring med IPL

Hudföryngring med IPL

Hudföryngring med IPL

Med en beprövad IPL-teknik belyser man det önskade området med en serie av intensiva ljuspulser som passerar det yttersta hudlagret, utan att skada detta, för att sedan absorberas av kärl och pigment som i sin tur utvecklar en lokal värme. Kärlen drar då ihop sig och pigmentet från pigmentfläckarna och blodkärlen bleknar efter fullföljd behandling.

IPL behandlar effektivt och reducerar små fina kärl i ansiktet, rodnader, rosacea, sol skadad hy, ålderspigmenteringar och pigmentfläckar. De intensiva ljuspulserna förbättrar även acne ärr, reducerar grova porer, mörka ringar under ögonen och reducerar fina linjer. Hudens nybildning till kollagen stimuleras och hudens åldrande motverkas. Huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.

Boka din gratis konsultation idag så berättar vi mer om den IPL-teknik som används på NaturalBeauty Söderkliniken. Du kommer att få en skräddarsydd behandlingsplan för just dina behov och önskemål. IPL-behandling kan även kombineras med andra behandlingar.

Back To Top