skip to Main Content

IPL – Permanent hårborttagning

IPL är ett intensivt pulserat ljus som är den snabbaste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning. Behandlingen upplevs nästintill smärtfri av de flesta och du kan återgå till arbetet med detsamma.

Läs mer här >

IPL – Hudföryngring

Med en beprövad IPL-teknik belyser man det önskade området med en serie av intensiva ljuspulser som passerar det yttersta hudlagret, utan att skada detta. Hudens nybildning till kollagen stimuleras och hudens åldrande motverkas.

Läs mer här >

Behandlingar - Natural Beauty

IPL – Acne, pigmentfläckar & ytliga blodkärl

IPL behandlar effektivt och reducerar små fina kärl i ansiktet, rodnader, rosacea, sol skadad hy, ålderspigmenteringar och pigmentfläckar. De intensiva ljuspulserna förbättrar även acne ärr, reducerar grova porer, mörka ringar under ögonen och reducerar fina linjer.

Läs mer här >

Botox / Fillers

Botulin- produkter såsom Botox och Azzalure är ett välbeprövat och godkänd läkemedel som har länge används inom sjukvården. Idag används Botox även för estetiska behandlingar då läkemedlet blockerar nervimpulserna till ansiktsmuskler och utjämnar därigenom linjer och rynkor.

Läs mer här >

Svettbehandling

Att svettas är ett naturligt sätt för kroppen att reglera kroppstemperaturen. Däremot kan den för vissa personer innebära en försämrad livskvalitet då överdriven svettning kan upplevas besvärligt i vardagen och sociala kontakter. De vanligaste delarna på kroppen som berörs är armhålor och handflator.

Läs mer här >

Back To Top